Salades zijn perfect voor een heelijke (na)zomerdag. En het lijkt erop dat 2018 een echte Indian Summer brengt, dus dan komt deze spinaziesalade met frambozen en champignons nog erg goed van pas! Lekker bij een barbecue, of gewoon als diner met een pistoletje on the side.
De eerste keer dat ik deze spinaziesalade met frambozen at, was bij een collega thuis. Samen met enkele andere collega’s was ik uitgenodigd om bij haar te komen eten, en allemaal waren we razend enthousiast! Wat een heerlijke, frisse salade! Dus met toestemming van haar, deel ik vandaag met jullie deze spinaziesalade met frambozen en champignons.
De frambozendressing is van AH eigen merk, maar waarschijnlijk ook wel in vergelijkbare varianten bij andere supermarkten verkrijgbaar.
Snij de champignons in dunne plakjes.
Snij de gerookte kip in blokjes.
Bak de spekjes krokant.
Bak de pijnboompitten bruin.
Verdeel de spinazie over 4 kommen.
Voeg de gerookte kipblokjes, uitgebakken spekjes, champignonschijfjes en pijnboompitten toe aan de spinazie.
Garneer de salade met de framboos-balsamico dressing en verse frambozen.
Eet smakelijk!
166 Kcal / 14 gr Eiwit / 10 gr Vet / 4 gr Koolhydraten
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snij de champignons in dunne plakjes.
Snij de gerookte kip in blokjes.
Bak de spekjes krokant.
Bak de pijnboompitten bruin.
Verdeel de spinazie over 4 kommen.
Voeg de gerookte kipblokjes, uitgebakken spekjes, champignonschijfjes en pijnboompitten toe aan de spinazie.
Garneer de salade met de framboos-balsamico dressing en verse frambozen.
Eet smakelijk!
166 Kcal / 14 gr Eiwit / 10 gr Vet / 4 gr Koolhydraten
Add a Comment