paasei ijslolly
Categorie, , MoeilijkheidBeginner
paasei ijslolly
Porties3 porties
Voorbereidingstijd5 minKooktijd2 hrsTotale tijd2 hrs 5 min
Ingrediënten:
 300 gr kwark of yoghurt naar keuze
 fruit naar keuze in blokjes
 granola
Benodigdheden:
 Siliconen paasei vormpjes
Instructies:

Kies je kwarksmaakje uit en meng het met wat vers fruit.

Doe de kwark in de paasei vormpjes.

Voeg een paar brokjes granola toe in het paasei.

Zet de paasei ijslolly’s minimaal 2 uur in de vriezer. Zelf heb ik ze ’s avonds ingevroren, de volgende dag is natuurlijk altijd goed.

Haal ze 5 minuten voordat je ze serveert uit de vriezer, zodat ze weer iets zachter worden. Dan is de romige smaak van de kwark beter.

Smakelijk!

Notities:

De ijslolly’s heb ik nu gemaakt in siliconen paasei vormpje, maar je kunt uiteraard elk soort ijsvormpje gebruiken. Zo kun je heel de zomer genieten van deze gezonde ijsjes!

Ingrediënten

Ingrediënten:
 300 gr kwark of yoghurt naar keuze
 fruit naar keuze in blokjes
 granola
Benodigdheden:
 Siliconen paasei vormpjes

Directions

Instructies:
1

Kies je kwarksmaakje uit en meng het met wat vers fruit.

2

Doe de kwark in de paasei vormpjes.

3

Voeg een paar brokjes granola toe in het paasei.

4

Zet de paasei ijslolly’s minimaal 2 uur in de vriezer. Zelf heb ik ze ’s avonds ingevroren, de volgende dag is natuurlijk altijd goed.

5

Haal ze 5 minuten voordat je ze serveert uit de vriezer, zodat ze weer iets zachter worden. Dan is de romige smaak van de kwark beter.

6

Smakelijk!

Notities:
7

De ijslolly’s heb ik nu gemaakt in siliconen paasei vormpje, maar je kunt uiteraard elk soort ijsvormpje gebruiken. Zo kun je heel de zomer genieten van deze gezonde ijsjes!

Paasei ijslolly’s – gezond paasijs

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *