Bereid de penne met wat zout in kokend water al dente (ongeveer 10 min).
Verwarm ondertussen een hapjespan en bak hierin met wat olijfolie het kipgehakt bruin.
Snijd de rode ui en de paprika in blokjes en bak enkele minuten mee met aan het kipgehakt.
Doe de boerenkool bij het gehaktmengsel en bak mee totdat het volume is gehalveerd.
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en voeg toe in de hapjespan. Roer goed door elkaar, zodat alle smaken goed intrekken.
Voeg de penne toe aan de gevulde hapjespan - of serveer de penne en het kipgehakt-groentemengsel apart.
Verdeel de pasta over de borden en strooi net voor het serveren de parmezaanse kaas erover.
Eet smakelijk!
438 Kcal / 33 gr Koolhydraten / 27 gr Eiwit / 22 gr Vet
Portie 1
Aantal porties 3
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.