Welkom op mijn blog! Ik ben Angela, het gezicht achter Foodiemind.nl. Ik kom uit een klein dorpje net onder Eindhoven waar ik heerlijk woon met mijn man, zoontje en hond. Naast mijn werk als e-commerge manager bij Xenos heb ik vele hobbies, waarvan eten één van de grootste is ;-). Ook hou ik van fotografie, shop ik nét iets te vaak, badminton ik fanatiek en probeer ik in de keuken graag nieuwe recepten uit. Verder word ik vooral blij van fijne momenten: een wandeling in een natuurgebied of een gezellige avond met vrienden.

Healthy

Sinds enkele jaren ben ik me meer en meer gaan verdiepen in wat voeding met je doet. Niet alleen je fysiek, maar ook hoe je je voelt. "You are what you eat" wordt vaak gezegd, en dat is ook echt zo! Je goed voelen door goed te eten, en dat met lekkere gerechten, dát is waar het mij om draait.

Veel mensen denken direct dat je op een streng dieet bent als je bewust bezig bent met je voeding. Zonde! Het is zoveel fijner om de basis van je lifestyle in te richten met gezond eten en genoeg beweging, dan is er natuurlijk daarnaast echt nog wel genoeg ruimte voor feestjes! Want als er één ding bij mij zeker is, is het dat ik een gezellig diner of avondje met vrienden nooit afsla. Het combineren met een gezonde lifestyle, betekent voor mij juist extra genieten van deze avondjes - zonder schuldgevoel achteraf.

Recepten

Met een paar mappen vol recepten en een hoofd vol nieuwe ideeën, leek het me een goed idee om al deze recepten eens uit te werken. Dat kan natuurlijk prima in een Word documentje op de computer, maar veel leuker vind ik het om de recepten te delen. Want waar ik zelf ook inspiratie haal van blogs, hoop ik uiteindelijk ook met mijn recepten anderen te kunnen inspireren! Omdat ik op Instagram al online was als @Angela_foodiemind, was de keuze voor Foodiemind.nl al snel gemaakt.

Zoals de naam al zegt, is deze blog voornamelijk gericht op eten. Ik deel hier recepten voor heerlijke, gezonde voeding. Ideeën voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor healthy tussendoortjes. En natuurlijk komt er ook af en toe een heerlijke cheat meal of snack voorbij, want: balance is key!

De recepten die ik deel zijn niet moeilijk om te maken en bevatten een duidelijk overzichtje van de ingrediënten en stappenplan voor het maken. Als ik het kan maken, kun jij het ook!